keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pimp my munalukko

Pääsin muutama viikko sitten aloittamaan uudelleen kuntosaliharrastukseni. Havaitsin melko pian, että harrastustani häiritsi eräs ongelma. Yllättävää tässä on se, ettei kyseessä ollut suinkaan huono kunto, vaan ihan jokin muu yksityiskohta.

En nimittäin kuollaksenikaan koskaan muista oman pukukaappini numeroa. Yleensä salilta tullessani en kysyttäessä välttämättä edes muista omaa nimeäni, joten jonkin random numeron unohtaminen on melkoisen ymmärrettävää. Tämä tosin usein johtaa siihen, että harhailen aikani pukuhuoneessa ennen kuin löydän omalle kaapilleni.

Koska en usko muistini enää tällä iällä huomattavasti ainakaan parantuvan, päätin muokata kaappini lukkoa paremmin tunnistettavaksi. Jos en muista oikeaa numeroa, voin sentään viimeisillä voimillani raahautua tutun lukon luokse.

Eilen illalla päätin kesken elokuvan katselun kaivella esille muutamia strasseja, pihdit ja pikaliimaa. Before -kuvaa ei tietysti taaskaan ole, mutta jokainen nyt varmaan tietää miltä lukko näyttää.

...Lopputulos erottunee muista harmaista lukoista:



Lukon keskellä oli kahdella niitillä kiinnitetty, tyylikäs "made in china" -lätkä, jonka onnistuin vääntämään irti. Noita niittien kanssa lopputulos ei ollut toivottu.  Mutta kyllä tää kelpaa kaapin pieleen roikkumaan :)

Seuraavaksi pitäisi sitten kai oikeasti tehdä Tähtisilmän syöttötuolille jotain. Tyyppi nimittäin yllätti vanhempansa eilen illalla ja söi istualtaan.

Ensi kertaan,
Toodles!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti